Betaalmogelijkheden

Bij Glampère.be kunt u op verschillende manieren betalen:

  • PayPal
  • Creditcard VISA/Mastercard/Maestro
  • KBC
  • Belfius
  • Bancontact/MisterCash
  • iDeal

Tijdens het bestelproces kunt u de gewenste betaaloptie voor uw bestelling selecteren. Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

PayPal betaalmethode-paypal
Met PayPal bent u altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien u kiest voor PayPal kunt u inloggen met uw account en hoeft u niet nogmaals uw financiële gegevens, zoals bankgegevens of creditcardnummer, bij ons in te vullen.

Creditcard betaalmethode-creditcard
Betaal makkelijk en snel met uw creditcard van VISA, Maestro of Mastercard. Hierbij vult u uw persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van uw rekening wordt gehaald via uw creditmaatschappij. In lijn met de PSD2 wet berekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

Bancontact/MisterCash betaalmethode-bancontact
Met Bancontact (voorheen MisterCash) kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving en op basis van beveiligingsmethodes wordt het van uw eigen bank afgeschreven. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. Voor Mister Cash hoeft u zich niet aan te melden of software te installeren.

KBC/CBC
Klanten bij de KBC of CBC bank kunnen met deze optie in hun veilige bankomgeving betalen. De betaling wordt meteen verwerkt.

Belfius
Met deze optie voor klanten bij de grootste Belgische bank Belfius lukt betalen altijd. U betaalt eenvoudig en snel met de QR-code of met de Belfius reader.

iDeal betaalmethode-ideal
Als u kiest voor betalen via iDeal maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.